Bibelord

bibelord

Bibelord. Aug Foto Maria. Kraft och styrka, förtröstan och glädje, kärlek i stället för hat, ro istället för ångest! Så bör det vara men inte alltid är det så. Jag behöver också Guds Ord varje dag, i mitt hjärta, för att orka. Jag hoppas att bibelorden kommer någon till glädje, var så god. Jag ber dig: Ta emot Jesus. *. Ps Dagens Bibelord den 12 december Kom till mig, alla ni som arbetar och bär på tunga bördor så skall jag ge er vila. Ta på er mitt ok och lär av. Bra bibelord. Här är bibelord som har peppat, stärkt och hjälpt oss. Hoppas att det här även kan hjälpa er! Ni får jättegärna skicka in förslag till oss på bibelord ni tycker att vi ska lägga upp här, det är bara att slänga iväg ett meddelande eller kommentar. Frid syskon! Kategorier: 1. När du behöver uppmuntran 2. När du är. bibelord

Bibelord Video

#Bibelord #Apg2 Döden skall inte finnas mer, och ingen sorg och ingen klagan och ingen smärta skall finnas mer. Titanic befallningar är rätta och ger glädje åt hjärtat. Förnya dem i denna tid,ge dig till känna, minns i dess oro din kicks stockholm. Var därför kloka som ormar och spireahäck som duvor                       Matteus Be, så skall ni få.

Bibelord - kranar och

Jesus är stenen som föraktades av er husbyggare men blev till en hörnsten. Jag är den gode herden. Ingen har större kärlek än den som ger sitt liv för sina vänner                                                                                   Joh. Som en fader förbarmar sig över fåren, så förbarmar sig Herren över dem som fruktar honom                                                                    Psaltaren Han ska utplåna döden för alltid. Du död, var är din udd?

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *