Brunnsgården karlshamn

KARLSHAMN 29 juni , uppdaterad 30 juni Johanna Johansson är verksamhetschef på Brunnsgårdens vårdcentral i Karlshamn. Foto: Lena Ehring. I väntrummet sitter patienter med sårskador och ett barn med bruten arm. Vårdcentralen har blivit akutmottagning. A A. Artikeln publicerades 29 juni Brunnsgårdens Vårdcentral, Karlshamn. 16 gillar. Vårdcentral. 27 Nu får den som är 75 år eller mer vård anpassad till äldres behov. På Brunnsgårdens vårdcentral i Karlshamn finns Blekinges första äldremottagning. Vårdcentralens alla listade patienter över 75 år erbjuds tillhöra Brunnsgårdens äldremottagning. Många upplever det svårt att nå fram till vårdcentralen via.

Brunnsgården karlshamn - upp vilka

Man kan till exempel vilja gå till en som ligger nära hemmet eller jobbet har personal som talar eller har information på språk som man förstår har dokumenterad god kvalitet har öppettider som passar har bokning på nätet har specialiserat utbud, till exempel vård för diabetiker eller äldre. Resekostnaden får man själv stå för om inte vårdgarantin gäller. I Sverige kan man själv välja primärvård, det vill säga vilken vårdcentral eller läkarmottagning man ska tillhöra. Artistdrömmen tog henne till Idol och Melodifestivalen. Har du fått de välbekanta stickningarna eller har ditt munsår redan brutit ut? Annars hjälper vi dig vidare till specialistvård. På BVC görs hälsoundersökningar och samtalas om exempelvis barns hälsa, utveckling, kost, sömn, säkerhet och föräldraskap. Du kommer att få svar inom 5 arbetsdagar via ditt konto i Mina vårdkontakter. Skicka alltid din förfrågan i god tid så undviker du att bli utan medicin. Skolklasserna har fått in tusentals kronor till Musikhjälpen. Skicka alltid din ullkläder i god tid så undviker du att bli utan hjälpmedel. Diabetesmottagningen är för dig med diabetes typ 2 oavsett om du har kost- willys lidingö eller insulinbehandling. Denna mottagning vänder sig till dig som har problem med urininkontinens.

Brunnsgården karlshamn - gruppen

Här kan du av- eller omboka en redan bokad tid på mottagningen. Du kommer att få svar inom 5 arbetsdagar via ditt konto i Mina vårdkontakter. Fler adresser och vägbeskrivning Färre adresser och vägbeskrivning. Jag ska visst vara frisk för att orka vara sjuk!! Det är i första hand hit du ska vända dig när du blir sjuk och vill få kontakt med vårdpersonal. Här kan du som är folkbokförd i Blekinge beställa hemtest för klamydia. Har du haft svårt att lyckas med ditt nyårslöfte?

Brunnsgården karlshamn Video

Julafton 2015 vy över sjungandedalen skellefteå

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *