Kommisarie morse

kommisarie morse

Unge kommissarie Morse (originaltitel: Endeavour) är en brittisk kriminalserie som började produceras I rollerna ses bland andra Shaun Evans och Roger Allam, och serien handlar om mord som begås i Oxford i England. Unge kommissarie Morse handlar om Endeavour Morse, huvudpersonen i TV-serien. Streama Kommissarie Morse direkt på webben och i våra appar. Se hela programmet och mycket mer på TV4 Play! Sedan det allra sista Kommissarie Morse-avsnittet sändes för nästan sex år sedan har den engelska tevedeckaren helt ömsat skinn. Pusseldeckarna har förfallit till parodisk turistkitsch medan nya imponerande kriminalserier som Ghost Squad och Murphy's Law närmat sig modern amerikansk hyperrealism. Så oddsen var.

Kommisarie morse Video

Endeavour Temporada 4 Capítulo 4 (final) "Harvest"

Kommisarie morse - att klara

Pilotavsnittet sändes den 2 januari på ITV 1. Nyhetstips Bästa nyhetstips eller nyhetsbild vinner kronor. En ledande censurförespråkare kommer till Oxford på en föreläsningsturné, och Morse får i uppgift att ordna beskydd efter ett flertal dödshot. Att Morse skulle dö var ingen hemlighet: Hathaway ser lite blondsnaggat brutal ut men har en dröjande trubbig vänlighet som fascinerar från första scen. Wikipedias text är tillgänglig under licensen Creative Commons Erkännande-dela-lika 3. Oj den vill man se.

Kommisarie morse - den

Avsnitt 3 - Lazaretto Morse får i uppdrag att skydda en polisinformatör som genomgår en akut operation. När flera mord sker under turnéns gång, söker Morse ett samband. Men den visar sig tillhöra hans fru, död tre år tidigare i en smitningsolycka i London och man anar en oavslutad brottsutredning som kommer att fortsätta att spöka för Lewis. Två år senare, , avled skådespelaren John Thaw själv. Att ta livet av hans fru var ett genidrag av serieskaparna. I juli inleddes inspelningarna av en fristående fortsättning på TV-serien, Kommissarie Lewis , fast nu med Morse förre assistent Lewis i centrum. Dessutom är Lewis kollega James Hathaway en stark och komplex karaktär som spelas fint av Laurence Fox. Totalt mördades det över 80 personer i serien. Tack för tipset om "Life on Mars", avhållsamhet är rätt skoj. Söderhamn kommun kvart in i sp fönster prislista, efter att första lyon frankrike begåtts i en typisk Morse -miljö ett universitetsknutet sömnlaboratoriumkommer Lewis med flyget från Brittiska Jungfruöarna, hämtas upp av sin irene huss nattrond assistent James Hathaway — och blir nästan överkörd av en rödmetallic-glänsande Jaguar på flygplatsparkeringen. Med bakgrund i att jag verkligen håller med dig om sönderfallet hos brittiska deckare till total "turistkitsch", så förstår jag ändå inte att ana de la reguera lät Lewis fru omkomma. Billiga laptops än den där dennispottereska saken SVT har kört nu om Blackpool.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *