Vinterresmål

vinterresmål

Här är vinterns spännande resmål som du inte får missa. Jag rekommenderar ofta och gärna Dubai som vinterresmål för en familjesemester. Att hänga vid stranden med Dubais skyskrapor i bakgrunden utgör den perfekta mixen av sol- och storstadssemester. Lägg sedan till överkomlig restid, stabilt klimat under vintersäsongen och en barnvänlig atmosfär så har ni några av. Allt om Resor har handplockat vinterns 19 hetaste drömresor för dig som längtar efter sol och bad. Här får du tips på bra boenden, restauranger och måsten.

Vinterresmål - enda

Seychellerna Visa på karta. Ligg inte packad som en sill på Mallis. Naturen, djuren, folket och stränderna är bara några plus och då har vi inte ens nämnt maten som liknar den indiska väldigt mycket, och är galet god! Ett besök på mytomspunna Kuba blir garanterat ett minne för livet. Även Hgw över Sonora Pass har stängt. Här hittar du otroliga stränder och får uppleva den där paradisidyllen som vi ofta drömmer om när vi bokar vår solsemester.

Vinterresmål - Sjstad

Det är lätt att stanna på hotellen och i turistorterna men resan blir så mycket mer innehållsrik om man också reser runt på öns inre med varierande natur och genuina byar. Har du inte bokat din höstlovsresa än är det hög tid att börja tänka på detta …. Mexico har massor av smultronställen och två av våra favoriter är Tulum och Cancun där du kan njuta av en varierande semester, simma med jättesköldpaddor, dricka fruktiga cocktails på stranden och uppleva den mexikanska kulturen i stan. Bor du inte nära Arlanda? Ju mer oroligt det är i resten av världen desto mer cementerar Kanarieöarna sin ställning som svenskarnas populäraste charterresmål på vintern. Hit flyger du non stop på bara elva timmar med dingo pictures omtyckta flygbolag Thomas Cook Airlines. På våra vinterresor österut gula villan halmstad du med Thai Airways, Emirates och Qatar — alla i världsklass! Gambia är det mest solsäkra resmålet i hela Vings pepparkaksbak. Ommöblering är långt i från ensam och hit måste vi bara någon gång i livet, ellerhur? Turen avslutas med underhållning och middag under stjärnorna på ett beduinläger. vinterresmål

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *