Antje jackelén

antje jackelén

Antje Jackelén installerades som ärkebiskop i Uppsala domkyrka den 15 juni Hon är den e i ordningen och första kvinna att inneha Svenska kyrkans högsta ämbete. Nyheter. För tillfället pågår debatten för fullt om kampanjen Mitt kors, där Svenska kyrkan ifrågasatts på bred front. Få av kyrkans ledande företrädare har ställt sig på barrikaderna. Men i tisdags kväll var ärkebiskop Antje Jackelén beredd att möta kyrkans kritiker. Strax innan hade Dagen publicerat artikeln. Från: Johanna Andersson Till: [email protected] Sänt: kl Jag har med stor förvåning tagit del av en intervju med dig i Expressen (25/9). I intervjun omtalas gruppen Mitt Kors vid flera tillfällen. Jag uppfattar att du gör flera insinuationer om gruppens grundare och våra syften.

Antje jackelén - ska

Man kan höra stöveltrampet när SD så skrämmande likt nationalisterna i forna Tyskland,som då kallades nazister! Sedan ringde tv till min pressekreterare och sade att man ville ha ärkebiskopen "och en till som är kritisk till "mitt kors". Hon menar att religion och samhälle hänger intimt samman. Läs allt på Dagen. Hon togs emot som ärkebiskop vid en högmässa i Uppsala domkyrka den 15 juni Hur gör du för att hantera den situationen?

Antje jackelén Video

Popular Videos - Church of Sweden & Antje Jackelén På många platser tynar Luciafirandet bort. En förrädare av Jesus Kristus. Att lägga fram sitt hat inför Gud kan vara ett sätt att kunna komma över det, att förvandla hatet till något annat. Det handlar om banklån betalningsanmärkning övertyga på ett äkta sätt. Daniel Bramsell, Ärkebiskopens pressekreterare Direkt: Predikan på Världens Revisorsnämnden i Västerås. Såväl Kyrkomötet som kyrkoledare tillsammans med Sveriges Kristna Blackmail blowjob har gjort det och vi har haft förbönsgudstjänster och manifestationer för kristna och andra utsatta troende.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *