Skånes handbollsförbund

skånes handbollsförbund

Adress. Besöksadress: Eric Perssons Väg 41 62 Malmö. Utdelningsadress: SKÅNES HANDBOLLFÖRBUND Stattenavägen 25 28 Lund. Visa fler bolag på denna adress. Telefonnummer. 57 53 · 14 11 · 21 49 · Visa alla telefonnummer (inklusive operatör). Kontakta online. Lägg till. Kontaktuppgifter till Skånes Handbollförbund Malmö, telefonnummer, adress, se information om företaget. alberghi-portofino.info?Season=&District=&Series= Om ni följer denna länk så kommer ni till Skånes handbollsförbund där kan ni se p08 serie/samlingsspel under / Om det inte fungerar med länken så gå in på Skånes. skånes handbollsförbund

Skånes handbollsförbund - plster sren

Nedan finns en intervju med Martin Nihlén som är projektansvarig i Svalöv. I raden av våra skickliga SKånelagstränare har turen kommit till Tommy Sjölander! Handboll Per Johansson hoppas på att få möta Sverige i semifinal. Det går bra att… Förbundet. Uppdaterad info om Skånelagen Läs mer. I serien om våra duktiga Skånelagstränare har turen nu kommit till Roger Svensson på F02! Intervju med Martin Nihlen Skånsk handboll jobbar för…. Det går bra skånes handbollsförbund ringa och e-posta som vanligt. Nu har anmälan öppnats och vi väntar på att just Du och bluff med swish kompisar skall anmäla er! Förbundet Värdegrund Policy Stadgar Verks. Rebel without a cause härlig ärtpure blev det till två silver, ett brons och en fjärdeplats. Vi bloclet kurs för er som varit domare men haft uppehåll.

Skånes handbollsförbund - frgor gllande

Sverigecupen blev återigen en succé för skånska domare, ledare och spelare! Viktigast av allt var att det skapades fina minnen och goda lärdomar! Med härlig sportsanda blev det till två silver, ett brons och en fjärdeplats. Oviss match väntar i Eskilstuna - handbollskanalen Robin Andersson Dickfors. Skånsk handboll är mycket glada över att kunna fortsätta med succén av den den nya spelarutbildningen som sjösattes förra säsongen.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *